Prisliste

ØYGARDEN SENTER FOR KLINISK HYPNOSE

Inspirasjon - Motivasjon - Aktivitet

HYPNOTERAPI - EFT

Priser og tjenester

ØYGARDEN SENTER FOR KLINISK HYPNOSE

tilbyr HYPNOTERAPI OG EFT TERAPI for deg som vil starte med livsstilsendring. Med lang erfaring og helsefaglig kompetanse innen livsstilsendring, coaching og motivasjonssamtaler, kan vi tilby personlig oppfølging i ditt eget nærområde. På denne måten vil det være lettere å motivere seg til endringer i livet ditt.

Få personlig OPPFØLGING til å gjennomgå dine mål og gi deg øvelser som bidrar til å nå dine mål.Willy Marthinussen er utdannet ergoterapeut, har videreutdanning innen blant annet nevrorehabilitering og helsefremmende arbeid. Gjennom de siste 13 årene har jeg arbeidet med opptrening og rehabilitering av ulike skader og sykdommer. De siste 5 årene innen rehabilitering, livsstilsendring og trening. Willy Marthinussen har kurs i helsepedagogikk og MI (Motiverende Intervju) og har 14 års erfaring innen feltet.

Kontakt oss på mail willy@bkkfiber.no

Røykeslutt og Snuskutt

 tilsammen 3 behandlingstimer. I tillegg får du en innspilt digital lydfil


Røykeslutt/snuskutt


3900 nokMotivasjon/Coaching


Med lang erfaring og kurs innen både helsepedagogikk og Motiverende Intervju, kan vi nå tilby personlige motivasjonssamtaler. Sammen finner vi de faktorene som er med å motivere deg ekstra. En samtale varer ca 1 time.


NOK 600 per time
Copyright @ All Rights Reserved